NAČINI NAKUPOVANJA
Za potrebe maloprodaje (fizične osebe):

Je blago mogoče kupiti v naših skladiščno-prodajnih prostorih, na naslovu dejavnosti, ali tako, da preko “prodajnega kataloga” oddate svoj zahtevek “pošlji povpraševanje” (več o kupovanju preko spleta si poglejte “Nakupovanje preko spleta”  pod gumbom “Kako kupovati”).

Plačilna sredstva:  gotovina, kreditne oz. gotovinske kartice (BA, Eurocard-MasterCard, Maestro, Karanta, Visa ) in plačilo po povzetju. Plačilo po povzetju velja tudi v primeru, če izberete za dostavo blaga svojega prevoznika, s katerim imate morda že sklenjeno pogodbo.  Več o načinu pošiljanja, času  in plačilu  prevoznih stroškov lahko najdete v rubriki “Dostava”.

Za potrebe veleprodaje: 

Je blago mogoče kupiti v naših skladiščno-prodajnih prostorih, na naslovu dejavnosti, ali tako, da preko “Prodajnega kataloga” oddate svoj zahtevek “Oddaj povpraševanje” (več o kupovanju preko spleta si poglejte “Nakupovanje preko spleta” pod gumbom “Kako kupovati”).

V veleprodaji lahko kupujejo vse pravne osebe (registrirane organizacije, samostojni podjetniki, oblikovalci, šole, vrtci, društva in druge ustanove).

Osnova za plačilo je  račun ali  predračunu (odvisno od dogovora) na transakcijski račun, naveden v rubriki “Splošni podatki” Plačilo računa z odlogom plačila, je mogoče le ob predhodnem dogovoru (za nove stranke). Če ni drugače dogovorjeno, veljajo za stalne kupce že dogovorjeni plačilni roki.

Za nabavo blaga iz našega prodajnega kataloga preko obrazca “Oddaj povpraševanje”  velja, da jo je mogoče spreminjati in za vas ni zavezujoča vse do trenutka, oz. pogoja, da od vas ne sprejmemo pisne potrditve, da se s ponudbo oz. predračunom  in njuno vsebino v celoti strinjate in potrjujete naročeno, oz. do sprejetja vašega plačila na naš TRR.

Blago je mogoče prevzeti  v naših skladiščno-prodajnih  prostorih   ali vam ga na osnovi sprotnega dogovora pošljemo / dostavimo. Več o načinu pošiljanja, času  in plačilu  prevoznih stroškov lahko najdete v rubriki “Dostava” pod gumbom “Kako kupovati”.