NAKUPOVANJE PREKO SPLETA

Spletna stran www.teramistika.si je zasnovana po principu  spletne trgovine. Na levem delu spletne strani lahko vidite naš  “Prodajni katalog”. Izdelki so razvrščeni v kategorije in podkategorije. Do podkategorij dostopate s klikom na ikono + , ki se nahaja pred vsako kategorijo. V kolikor se podkategorije ne prikažejo, pomeni, da jih pri tej kategoriji ni. Tako lahko dostopate do vseh naših izdelkov. Ko ste se odločili za nakup, kliknite na gumb “Dodaj v košarico”. Na tak način lahko dodate več izdelkov. Ko ste z izbiranjem končali, lahko svoje izdelke pregledate v košarici, ki se nahaja nad prodajnim katalogom. Košarica zajema vse izdelke, ki ste jih izbrali in jih lahko s seznama tudi odstranjujete. Ko ste z izbiranjem zaključili kliknete na gumb “Nadaljuj nakupovanje”, ki se nahaja v košarici, in sicer pod seznamom izdelkov. Prišli boste do strani, ki bo vsebovala vse vaše izdelke v tabeli. Tukaj lahko še zadnjič uredite svoje naročilo, torej brišete izdelke in/ali spreminjate njihovo količino. V spodnjo tabelo vnesite vaše kontaktne podatke in po potrebi tudi “Naslov za dostavo”, če se ta razlikuje od naslova v kontaktnih podatkih. Prosimo, da izpolnite vse zahtevane podatke. V kolikor ste pravna oseba, pustite priimek prazen.

Za nabavo blaga iz našega prodajnega kataloga preko obrazca »Oddaj povpraševanje « velja, da jo je mogoče spreminjati in za vas ni zavezujoča vse do trenutka, oz. pogoja, da od vas ne sprejmemo pisne potrditve, da se s ponudbo oz. predračunom  in njuno vsebino v celoti strinjate in potrjujete naročeno, oz. do sprejetja vašega plačila na naš TRR.

Opomba:

Barve  glazur so lahko simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanske barve prikazane v katalogu. Razlogi za to so:

-dva različna nosilca : papir/fotografija  in   izdelek iz gline

-vsaka glazura ima na deklaraciji naveden temperaturni razpon žganja v stopinjah od …. do …..

Tudi v okviru navedenih razponov žganja se lahko pojavijo odstopanja v barvi. Odstopanja so možna zaradi nepravilne gostote glazure v kolikor je potrebno dodati vodo, zaradi debeline nanosa na izdelek,  zaradi samega » ciklusa« žganja itd. (več o tem glej  rubriki  “pomoč” in “storitve”).

Pomoč pri oddaji zahtevka za ponudbo

Če vam ta postopek naročanja dela težave, lahko zahtevate ponudbo ali naročilo za izbrane artikle kar na elektronski naslov, info@teramistika.si, ali nas preprosto pokličete. V rednem delovnem času, vam bomo na zahtevek odgovorili takoj. V kolikor bo vaš zahtevek oddan izven delovnega časa na e-naslov, pa naslednji delovni dan.

Brez obveznosti pa se lahko oglasite v naših prostorih, si ogledate ponudbo  in izveste kaj novega.